Jobba hos Ytterbygg

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete

Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling.

Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Ytterbygg har ett 30-tal anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer.

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster

Spontanansökan

Är du snickare eller vill jobba med mark och anläggning, eller något helt annat som du tror vi har behov av är du alltid välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

Våra fastigheter. Vi äger 75 fastigheter i Älvängen, Stenungsund, Kungälv, Göteborg och Mölndal med 160 000 kvadratmeter lokalyta. De flesta fastigheterna finns i Kungälv och Backa.
Vi har över 300 företag och organisationer som hyresgäster i våra lokaler, och inga privatpersoner.
Vi bygger nya fastigheter i egen regi och är med hela vägen från projektering till byggnation och har en långsiktig syn på våra fastigheter och hyresgäster.

Att jobba hos Ytterbygg. På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb. Genom sociala aktiviteter har vi dessutom en god sammanhållning och trivsel.
Ytterbygg har 33 anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med några utvalda entreprenörer.

Klicka här för att acceptera reCaptcha-cookies innan du skickar formuläret.
Ytterbygg AB • All rights reserved 2024