Innanför väggarna

Ytterbygg är en del av samhället

Ytterbygg är en del av samhället

Det är viktigt för oss att samspela med det samhälle vi verkar i och därför stöttar vi lokala verksamheter som riktar in sig på att ge ungdomar en meningsfull fritid. Vi vill att de föreningar vi sponsrar främjar jämlikhet, ansvarstagande och samarbete. Ett exempel är Kungälvs Fotbollsflickor, en förening som riktar in sig på att ge tjejerna den uppmärksamhet de förtjänar. En förening där alla får vara med. Vårt bidrag är att se till att deras anläggning fungerar bra. Eftersom vi vill bidra med vad vi kan bäst har vi hjälpt föreningen med omklädningsrum, parkeringsplats samt vatten och avlopp.

Utöver Kungälvs Fotbollsflickor stöttar vi bland andra:

  • FC Komarken, en fotbollsförening med stort socialt engagemang som bland annat arrangerat fotbollscup för ensamkommande och julfotboll för att sprida glädje och gemenskap på julafton
  • Kungälvs handbollsklubb som utbildar alla sina ungdomar i rent spel och satsar lika mycket på killar och tjejer och där damlaget nu gått vidare till Elitserien
  • Spin of Hope som arrangeras till förmån för Barncancerfonden
  • Sjöräddningen

Fair Play

För oss är det en självklarhet att alla affärer ska vara schyssta och vi kommer aldrig ge eller ta emot ersättning för att påverka otillbörligt.

När vi anlitar underleverantörer brukar vi prioritera våra hyresgäster och de som är engagerade, driver sina verksamheter etiskt och har en bra arbetsmiljö. Vi vill jobba med dem som förstår hur vi bedriver vår verksamhet och som vill vara med att utveckla för att göra det genialt enkelt.

De entreprenörer vi anlitar mest ser vi som partners. Vi involverar dem i vårt arbetssätt och förbättringsarbete genom att ha med dem på utbildningar, när vi planerar jobb och vid utvärdering efter avslutade projekt.

Kontakt

0303-20 60 30
Rollsbovägen 25, 442 40 Kungälv

Ytterbygg AB • All rights reserved 2024